Opt sute de locuri de muncă pentru olteni. Nu se cere experiență

0
347

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediului Serviciului Eures, oferă 800 de locuri de muncă la cules de căpșuni în Spania. Oltenii interesați de aceste oferte se pot înscrie la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt până la sfârșitul acestui an.

Serviciul de ocupare EURES România oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania (dintre care 400 locuri pentru cupluri şi 400 locuri pentru femei), pentru munca sezonieră în agricultură, pentru recoltarea căpşunilor, campania 2019 (nu se solicită experiență). Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, iar data estimată de începere a lucrului este 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate pe zi/40,15 ore pe săptămână împărţite în şase zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Perioada de probă este de 15 zile.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților). Plata transportului către Spania este suportată de către angajator, urmând să fie recuperată din salariul lucrătorului, iar plata transportului pentru întoarcere, dacă se respectă contractul, este suportată de către angajator.

Oltenii interesați de aceste oferte trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt din Slatina, strada Prelungirea Crişan, numărul 2, telefon 0249/411002. Data limită de înscriere este 1 ianuarie 2019.

Ilie Bîzoi