Oprescu: 75 de locuri de muncă a creat ALRO, cu ocazia lansării noii linii de extruziune

0
453
Zeci de noi locuri de muncă au fost create odată cu lansarea noii linii de extruziune a ALRO Slatina. Evenimentul a avut loc vineri, 23 septembrie, în prezența președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu:

Evenimentul de astăzi are o semnificație puternică pentru comunitatea locală. Dincolo de cele 75 de locuri de muncă pe care ALRO le înființează, cu ocazia lansării noii linii de extruziune, momentul organizat de dvs. dă un puternic semnal de stabilitate și mai alungă din temerile legate de viitorul ALRO în economia locală și națională.

Istoria companiei ALRO se identifică cu istoria municipiului Slatina. Așadar, pentru Slatina, ALRO înseamnă, în primul rând, tradiție, dar și prosperitate și profesionalism. ALRO și Slatina au evoluat împreună și sper să meargă împreună pe același drum al dezvoltării și modernizării.
Felicitări pentru noua investiție, care constituie garanția a noi locuri de muncă în județul nostru și reconfirmă poziția de top a ALRO în industria națională!” a declarat Marius Oprescu.
Evenimentul dedicat lansării noii linii de extruziune a ALRO Slatina a fost prezentat de Andreea Marin.
“O zi tare frumoasă azi la Slatina, unde am fost gazda sărbătorii dedicate succesului companiei Vimetco Extrusion, care si-a câștigat în timp recunoașterea, devenind cel mai mare producător de produse extrudate din România și un jucător important pe piața vest-europeană. Prea puține companii evoluează vizibil în ultimii ani tulburi și marcați de instabilitate, dar iată că sunt posibile și veștile bune. La plecare, i-am lăsat pe mâini bune: Andra a susținut un concert minunat, iar afară oamenii erau așteptați apoi cu surprize binemeritate. Felicitări!“ a declarat vedete TV.