Olt: bărbat, agresat de un polițist

0
709

În dimineața zilei de vineri, 16 Decembrie,  un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Morunglav ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în 48 de ani, din orașul Balș. Conflictul s-a petrecut pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza Slatina.

“S-a constatat faptul că una dintre persoanele implicate în eveniment are calitatea de polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar în momentul evenimentului se afla în concediu de odihnă, conform graficului.

În contextul în care instituția nu tolerează astfel de fapte, care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt va dispune declanșarea cercetării disciplinare față de polițist, prin Biroul Control Intern, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse măsurile legale în consecință.” transmite IPJ Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.