OLT: amenzi pentru nefolosirea casei de marcat electronică de către operatorii economici

1
238

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au desfășurat controale, în ultimele zile, la operatorii economici din sectorul agricol din județ privind utilizarea caselor de marcat electronice. S-au aplicat amenzi în valoare de 37.500 de lei.

în cadrul acțiunilor au fost controlați 39 de operatori economici care își desfășoară activitățile în localitățile: Slatina, Piatra-Olt, Drăgănești-Olt, Curtișoara, Găneasa și Priseaca.

„În cadrul controalelor, pentru nerespectarea obligației de a utiliza aparate de marcat electronice, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitățiie Economice Olt au aplicat operatorilor economici 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.500 de lei, fiind confiscați și 3.250 de lei”, transmite IPJ Olt.

1 COMENTARIU

  1. Sa se faca un tur de controale in pravaliile din satele judetului, si vor vedea ca sute de escroci jupuiesc pe bietii localnici cu preturi de specula, fara a emite bonuri fiscale. De fapt, nici nu poseda POS-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.