Olănești, Govora și Căciulata, în topul preferințelor pensionarilor olteni

0
300

De luni, 1 octombrie, va începe distribuirea unei noi serii de bilete de tratament balneoclimateric pentru pensionari.

Începând de luni, Casa Judeţeană de Pensii Olt pune în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XVI-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 14-18 octombrie 2018. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate aproape 230 de bilete în staţiunile balneo-climaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Olăneşti (60 de locuri), 36 de bilete în staţiunea Govora și 25 de locuri în staţiunea Căciulata. Alte staţiuni solicitate de pensionarii olteni sunt: Covasna unde sunt disponibile 20 de locuri, la Herculane sunt repartizate 18 locuri, iar la Călimănești și Bala sunt repartizate câte 12 tichete, în timp ce la Amara și Pucioasa, câte șapte bilete. De asemenea, alţi 12 olteni vor merge la Buziaș și Mangalia. Nu în ultimul rând, oltenii care au optat pentru staţiunile Vatra Dornei, Techirghiol și Felix au la dispoziţie câte patru bilete pentru fiecare staţiune, respectiv câte două bilete pentru staţiunile Tușnad și Eforie Nord, în timp ce la Sinaia este disponibil un singur tichet.

 „Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri, până în data de 8 octombrie, inclusiv. Biletele de tratament din seria 16 – 2018 rămase disponibile se vor afişa în data de 9 octombrie şi se vor vinde în data de 10 octombrie 2018”, a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache. Diagrama de alocarea biletelor se află afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro.