O tânără din Olt a intrat prima la Facultatea de Fizică din București

0
4244

Roxana Diana Căpriță, absolventă a Colegiului Național AI Cuza Corabia, din județul Olt, care a obținut media zece la examenul de Bacalaureat 2018, va urma cursurile Facultății de Fizică a Universității din București, unde a fost admisă la buget tot cu media zece, fiind prima pe listă, performanță care încununează munca din ultimii ani a proaspetei studente.

Cu rezultate de excepţie înregistrate la fizică, matematică şi informatică şi numeroase diplome obținute la Olimpiadele de Fizică, Roxana Diana Căpriţă, absolventă a CN A.I.Cuza Corabia, a reuşit să obțină media zece la examenul maturității. Eleva de zece de la BAC a intrat prima la Facultatea de Fizică din București, ceea ce este o performanță extraordinară.

Roxana Căpriţa este fiica primarului comunei Grojdibodu. Despre performanța fiicei, edilul șef  Viorel Adrian Căpriţă a declarat că se aştepta la această reușită având în vedere că a mers pe opțiunea ei. Având în vedere că a avut opțiunea să dea Fizica ceea ce îi place ei,  sincer, da mă așteptam și mi-a zis că subiectele au fost accesibile, nu i s-a părut foarte complicat, a spus edilul șef al comunei Grojdibodu. Întrebat dacă îi va oferi o binemeritată vacanță fiicei sale, primarul comunei Grojdibodu a declarat că îi va oferi acesteia ce își dorește. Sigur că da. Eu îi ofer ce își dorește, dar deocamdată nu și-a făcut planuri de vacanță. Poate merge împreună cu noi. Discutase cu niște colege să meargă la Festivalul Untold, dar se pare că nu și-au rezervat din timp cazare și nu mai găsesc în momentul de față. Chiar au rezervat bilete la tren, dar se pare că au dificultăți cu cazarea și într-un final cred că au renunțat, a conchis edilul șef al comunei Grojdibodu.

Ilie Bîzoi