O mașină a luat foc, la intrarea în Osica de Sus

0
877

În urmă cu puțin timp, un grav accident rutier a avut loc luni pe DN 64, la intrarea în comuna Osica de Sus.
Traficul rutier este blocat.

„Un accident rutier s-a produs pe DN 64, la intrare în comuna Osica de Sus. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului fiind găsit un autoturism în flăcări. Traficul rutier este complet blocat, desfășurându-se activități de stingere a incendiului și salvare a victimelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.
În eveniment au fost implicate o mașină mortuară, în care se aflau șoferul, pasagerul și o persoană decedată și un autoturism, în care se aflau șoferul și o pasageră.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, cele două persoane aflate în acesta reușind să iasă în faza de dezvoltare a incendiului.

Pasagerul din mașina mortuară a rămas încarcerat, iar pentru extragerea acestuia au fost îndepărtate mai multe elemente de caroserie.

Pacientul, în vârstă de 59 de ani, a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu fractură de femur și traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la UPU Craiova de elicopterul SMURD.

Celelalte trei persoane implicate în accident, o femeie, în vârstă de 22 de ani, un bărbat în vârstă de 23 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, conștiente, politraumatizate prin accident rutier, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la UPU Slatina.