Albotă: ”Programele „Student Invest” și „Family Start” au intrat în linie dreaptă!”

0
148
Deputatul de Olt, Emil Albotă, a anunțat lansarea Programele „Student Invest” și „Family Start”. Prin cele două programe vor putea fi accesate credite garantate de stat în proporție de 80% și cu dobânzi subvenționate.

 „Student Invest” este o oportunitate pentru fiecare student de a obține un credit de până la 50.000 de lei, în timp ce programul „Family Start” oferă împrumuturi de maxim 75.000 de lei.

Programele „Student Invest” și „Family Start” au intrat în linie dreaptă!
 Prin aceste două programe, vor putea fi accesa credite garantate de stat în proporție de 80% și cu dobânzi subvenționate. 
 „Student Invest” este o oportunitate pentru fiecare student de a obține un credit de până la 50.000 de lei. Acești bani vor putea fi utilizați pentru plata taxelor școlare, a chiriei pe durata studiilor sau pentru achiziția de cărți.
 Familiile, care sunt la început de drum, vor putea ca prin „Family Start” să împrumute suma maximă de 75.000 de lei. Ele vor putea folosi acești bani pentru evenimentele importante din viața lor, pentru achiziția unei mașini cu 7 locuri, dar și pentru educația și creșterea copiilor.” a precizat Albotă.