Nicoleta Stan, mama lui Cezar, bebelușul de doar 10 luni diagnosticat cu cancer la cap, apel către români!

0
260

Nicoleta Stan, mama lui Cezar, bebelușul de doar 10 luni diagnosticat cu cancer la cap, își strigă disperarea prin toate mijloacele posibile. Femeia a anunțat că până în prezent, au fost strânși 40.000 euro din cei 175.000 euro de care depinde viața singurului ei copil. Haideți să fim în continuare alături de acest copil care are nevoie de noi pentru a crește sănătos lângă cei dragi!

Vin în fața dumneavoastră implorând să mă ajutați să-mi salvez bebelușul, are cancer la cap iar lupta este contra cronometru. Viața lui costa 175.000 euro, suntem disperați și implorăm ajutor. În genunchi vă rog, vă rog să mă ajutați să îmi salvez bebelușul.

Coșmarul nostru a început în 10 mai. Cezar a făcut febră și am fugit cu el la urgențe fiindcă nu scădea febra. Deși am solicitat investigații amănunțite, medicii au spus că nu sunt necesare fiindcă copilul are doar roșu în gât. La nici o săptămână copilul a început să facă din nou febră și ne-am dus din nou la urgențe unde am primit un alt nou diagnostic greșit, enterocolită. Ne-au internat pentru enterocolită iar în spital, Cezar a început să facă niște crize ciudate, se strâmba de parcă mușca dintr-o lămâie. Nici de această dată nu au considerat că ar fi necesare investigații amănunțite. Medicii au spus că aceste crize sunt normale… copilul a avut febră iar aceste crize sunt modul în care organismul lui se recuperează. Și iar am plecat acasă spunându-ne că copilul este sănătos.

Am știut că ceva se întâmplă cu copilul meu și transmit tuturor mămicilor să își asculte instinctul pe care doar noi, mamele, îl avem. Am știut că ceva grav se întâmplă. Am fost hotărâtă că trebuie să descopăr ce se întâmplă cu bebelușul meu. În următoarele zile am consultat doi neurologi care la rândul lor au spus „copilul e perfect normal”. Crizele erau din ce în ce mai dese. L-am dus și la mai mulți pediatri care mi-au zis ca Cezar este sănătos iar felul în care se strâmbă poate fi de la erupția dentară. Toți îmi spuneau că exagerez eu și că Cezar este perfect sănătos.

Apoi Dumnezeu ne-a îndrumat pașii spre București, spital Obregia. Am explicat medicilor simptomele din ultimele două săptămâni și imediat au ridicat suspiciunea de ceva grav și au început efectuarea unui set amănunțit de analize. În sfârșit!

Rezultatele ne-au distrus: o tumoare pe partea dreaptă și o tumoare pe partea stângă. Ne-au făcut transferul la Spitalul Marie Curie. Acolo l-au operat pe Cezar de urgentă. Au deschis craniul, au scos parțial tumoarea din partea dreaptă iar pe partea stângă nu s-a intervenit deloc, riscurile fiind foarte mari. Au trimis probă la biopsie iar rezultatele biopsiei sunt devastatoare, cancer atipic, extrem de agresiv, grad 4. Nu s-a găsit soluție pentru el în România și am plecat de urgență în Turcia. În prezent suntem internați la spitalul Medical Park din Turcia unde medicii au găsit o soluție pentru Cezar. Un tratament extrem de complex care presupune chimioterapie, transplant de celule stem și operatie pentru extirparea tumorii din partea stângă.

Acest tratament complex îmi poate salva bebelușul însă costurile sunt enorme, 175.000 euro. Nu știu dacă v-ați simțit vreodată neajutorați, este imposibil de descris…sunt panicată și disperată, căutăm cu disperare bani. Părinți, rude, prieteni și cunoscuți ne-au ajutat și am reușit să strângem 40.000 euro însă mai avem nevoie de foarte mulți bani. Foarte, foarte mulți…mai avem nevoie de încă 135.000 euro pentru a ne salva copilul. Vă rog să ajutați, nu mai știu cui să cer ajutor. Vă rog, bebelușul meu poate fi salvat.

Vă implor să ne ajutați să strângem încă 135.000 euro. Trebuie să reușim să îl salvăm pe Cezar… îl rog pe Dumnezeu să nu permită să-l pierdem.” a precizat mama bebeluțului.

Toți cei care vor să ajute familia din comuna Mărunței, pot dona în conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele Mihai-Daniel Stan:
-RO91BTRLRONCRT0617364801 pentru lei;
-RO96BTRLGBPCRT0617364801 pentru lire;
-RO41BTRLEURCRT0617364801 pentru euro.