DOUĂ PRIMĂRII DIN OLT FAC ANGAJĂRI. PENTRU DOUĂ POSTURI NU SE CERE VECHIME

0
599

Două primării din Olt fac angajări în această perioadă.

Astfel, Primăria orașului Balș are nevoie de un șofer la Biroul Administrativ și un muncitor necalificat la Serviciul Gospodărire Urbană, posturile fiind pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe postul de șofer trebuie să aibă:  studii medii sau generale; minimum 4 ani vechime în muncă și permis de conducere categoria B.

Pentru postul de muncitor este nevoie de studii medii sau generale. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 6 mai, de la ora 10.00, iar interviul pe 11 mai, de la aceeași oră. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 23 aprilie, ora 12.00.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Bibliografia se afişează la sediul Primăriei Oraşului Balş, judeţul Olt, şi pe site-ul Primăriei Oraşului Balş: www.bals.ro.
Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0249/450.145.

Și Primăria Găneasa are nevoie de un casier debutant, la Compartimentul Taxe și Impozite, postul fiind pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 5 mai, de la ora 10.00, iar interviul pe 11 mai, de la aceeași oră. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 23 aprilie 2021.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Găneasa, strada Gabera nr. 21, Judeţul Olt, telefon 0249/436.171.