Municipiul Caracal, la Târgul de Turism București 2019

0
145

Municipiul Caracal a fost prezent la Târgul de Turism al României – editia de primăvară 2019, ce a avut loc în perioada 21-24 februarie la Romexpo.

Promovarea și dezvoltarea serviciilor turistice în zona Câmpiei Olteniei constituie un aspect important pentru noi. Artizanatul rural ocupă un loc sigur și însemnat în patrimoniul cultural al regiunii noastre. Ponderea, gradul de autenticitate, originalitatea, gradul de conservare reprezintă diferențieri sau contraste la nivel regional și chiar național. Din acest punct de vedere, zona Romanați ocupă un loc aparte dată fiind enorma diversitate și autenticitate a creațiilor artistice rurale. Pe lângă aspectele economice, artizanatul reprezintă mesaj de exceptională valoare a spiritualității comunităților rurale din Romanați.” ne-a declarat Anca Ioniță, purtător de cuvânt al Primăriei Carcal.

Standul orașului Caracal a fost vizitat de numeroși participanți la ediția din acest an a târgului de turism precum și de reprezentanți ai altor zone turistice din țară.