Minor la volan sau șoferi sub influența alcoolului sau a altor substanțe

0
225

Marți, 03 decembrie, puțin trecut după miezul nopții, pe Drumul Național 64, pe raza comunei Grădinari, a fost depistat un minor, de 15 ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Trei zile mai târziu, pe Drumul Județean 546, din comuna Brebeni, a fost depistat un bărbat, de 22 ani, din orașul Drăgănești Olt, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia testării sale cu analizatorul de droguri ,,Aquila”, rezultatul a fost pozitiv.

La data de 07 decembrie a.c., ora 03:30, pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, a fost depistat un bărbat, de 22 ani, din localitate, care conducea un autoturism, având o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La data de 10 decembrie a.c., ora 01:10, pe strada Primăverii, din municipiul Slatina, a fost depistată o femeie, de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cauzurile au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.