Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, interpelat de deputatul Adrian Chesnoiu

0
266

Deputatul de Olt Adrian Ionuț Chesnoiu i-a adresat o interpelare ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, referitoare la problemele apărute pe Drumul Național (DN) 6.
Demnitarul oltean trage un semnal de alarmă cu privire la anumite segmente de drum ce pun în pericol viața șoferilor din cauza stării avansată de degradare a carosabilului:
”Săptămânal parcurg drumul București – Alexandria-Caracal. Ca mine, zeci de mii de șoferi circulă zilnic pe DN 6, cu segmente de drum ce pun în pericol viața noastră, a tuturor. Starea avansată de degradare a carosabilului a generat în timp victime umane și pagube materiale considerabile, pentru mulți participanți la trafic. Ruta Alexandria-Craiova este în program de reabilitare de foarte mult timp. Văzând câte “NU” fac cei de la guvernare, i-am adresat d-lui DRULĂ, ministrul Transporturilor, o întrebare care este extrem de importantă pentru locuitorii județului Olt dar și pentru toți cei care se deplasează pe dezastruosul DN 6: Care este motivul tergiversării lucrărilor de investiții pe această rută și când se vor apuca de treabă? Întrebarea mea sper să stârnească preocupare și în curând să primim un răspuns nu doar scris, ci și în fapte, astfel încât în cel mai scurt timp să putem circula în condiții de normalitate și, cel mai important, de siguranță.” a declarat parlamentarul.