Ministrul Daea, la Slatina

1
286

Joi dimineață, la ora 7 fix, Ministrul Petre Daea a fost prezent la Direcția Agricolă Olt. O vizită inopinantă, fără ca măcar conducerea să știe de lucru.Totuși, la acea oră, cele două directoare de la Direcția Agricolă Olt, Gabriela Andronie și Mareș Mihaela Luminița, erau prezente și ele deoarece la ora 7 are loc o videoconferință cu Ministrul Agriculturii.

Vizita lui Petre Daea s-a făcut ca o pauză pe care acesta a trebuită să o facă în drumul său către instituția cealaltă din Mehedinți.

Cu această ocazie Ministrul Daea a participat la această videoconferință întârziind 2 minute. Deci, la ora 7:02 a intrat în videoconferință, anunțând că este prezent la sediul Direcției Agricole Olt, deci această videoconferință se va ține de aici. După terminarea întâlnirii de la nivel național Daea a vizitat toate dirourile Direcției Agricole Olt, a discutat cu salariații, fiind mulțumit că lucrurile merg bine la Olt și i-a îndemnat pe oameni să se ducă mai mult în județ, să verifice situația culturilor, să constate dacă a plouat și cât etc. situații pe care trebuie să le raporteze la Ministerul Agriculturii.

1 COMENTARIU

Comments are closed.