Mihai Constantinescu a murit!

0
285

O veste tristă a fost confirmată în urmă cu puțin timp: artistul Mihai Constantinescu a murit. Informația a fost făcută publică de România TV.

El s-a stins pe patul de spital. Acestă veste vine după ce veștile de acum câteva zile erau îmbucurătoare. Atunci, soția lui Mihai Constantinescu era optimistă în privința stării de sănătate a artistului. Un gest al acestuia a încurajat-o și a facut-o fericită pe Simona, soția lui Mihai Constantinescu.

„Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare”, a spus, Simona, soția lui Mihai Constantinescu.

Informația despre decesul artistului a fost confirmată de familie.

Soția lui Mihai Constantinescu a confirmat în urmă cu 10 minute că Mihai Constantinescu a murit.

În ultima perioadă, starea de sănătate a artistului este precară, acesta suferind o operație pe cord în vara anului curent.

Pe data de 13 mai Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în urma căruia starea sa era deosebit de gravă. Artistul fusese internat la spitalul Floreasca.

Mihai Constantinescu avea 73 de ani și s-a stins după cinci luni de comă.

Artistul era cunoscut și în Republica Moldova. Împreună cu Anastasia Lazariuc, mai mulți ani, cântărețul a format un duet popular pe ambele maluri ale Prutului.

Sursa: capital.ro