Cristina, o fetiță de 4 ani din Slatina, are nevoie de ajutorul nostru URGENT. Ajută și vei fi ajutat!

0
5405

Mihai Cristina Daniela Ștefania, în vârstă de numai 4 ani, trăiește un calvar încă din prima zi de viață. Micuța slătineancă s-a născută cu pleoapa dreaptă căzută (Ptoză Palpebrală), intervenție ce ar fi trebuit realizată în primul an de viață, însă posibilitățile financiare ale familiei sunt foarte mici. Copila trăiește alături de mama sa și de cei doi frați într-o cămăruță oferită de un important om de afaceri din Slatina, iar singura lor sursă de venit sunt cele trei alocații ale minorilor, ce să faci mai întâi cu acești bani când alimentele și facturile cresc de la o zi la alta?

Pentru a deveni un copil normal care să se poată bucura de frumusețea lucrurilor din jur, să râdă și să alerge, Cristina are nevoie de 11.000 lei, bani ce ar asigura intervenția chirurghicală la ochiul drept, transportul până la București, analizele preoperatorii și controalele postoperatorii. Pentru cei cu bani suma de 11.000 lei poate fi una nesemnificativă, însă pentru micuța Cristina înseamnă tot, puterea de a vedea și de a fi o fetiță normală care nu mai atrage mii de priviri ori de câte ori iese din casă. Copila are nevoie urgent de acești bani pentru a stopa și degradarea ochiului stâng. Analizele efectuate atât la cabinetul medicului oftalmolog Davidescu Livia din Craiova cât și cele de la Spitalul de Oftalmologie INFOSAN din București au arătat că fetița vede doar 70% cu ochiul stâng și 30% cu cel drept. Din păcate, netratarea afecțiunilor oculare actuale pot duce până la orbire!

Cristina urmează să fie supusă operației de Ptoză Palpebrală la începutul lunii martie 2022, până atunci copila are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi, iar orice suma donată reprezintă un pas mic pe drumul cel mare către Spitalul de Oftalmologie INFOSAN din București. Împreună putem reda vederea acestui îngeraș cu ochii albaștri și în același timp, cel mai frumos cadou de ziua sa de naștere care a fost pe 4 februarie! Ajută și vei fi ajutat!

Persoane de contact:

Dinu Florina, redactor GAZETA OLTULUI, tel: 0760.047.393

CONT BANCAR, BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ: RO23RNCB0200099185630002

Doina Ivana, tel: 0761.059.772

CONT BANCAR BANCA TRANSILVANIA: RO25BTRL02901201L25115XX