MECHROM INDUSTRY CAUTĂ OAMENI PENTRU FABRICA DE COMPONENTE PENTRU BICICLETE DE LA CURTIȘOARA. NU SE CERE EXPERIENȚĂ

0
2425

Grupul Italian Campagnolo, leader mondial pe piața de componente și roți pentru biciclete de curse şi singurul acţionar al Mechrom Industry face angajări. Compania are nevoie pentru fabrica de la Curtișoara de montatori subansamble.

Conform site-ului anofm.ro, Mechrom Industry SRL Curtișoara angajează în această perioadă 10 montatori subansamble. Persoanele care doresc să facă parte din marea familie a Grupului Campagnolo pot trimite un CV pe adresa de e-mail: claudia.voicu@mechrom.com. Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon:  0248.206.490.

Candidații trebuie să aibă: școală profesională. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere experiență. Ofertele sunt valabile până la data de 18 iulie 2021.

Compania, controlată integral de italienii de la Campagnolo, a intrat pe piaţa locală acum mai bine de un deceniu şi a ajuns astăzi la două fabrici cu câteva sute de angajaţi. O fabrică a fost deschisă în comuna Mărăcineni, judeţul Argeş, iar cea de-a doua este în comuna Curtişoara din Olt. Compania Mechrom Industry este singurul dintre producătorii de componente și roti pentru biciclete de curse de pe piața locală care lucrează doar pentru export.