McDonald’s investește peste 9 milioane de lei în noul restaurant din Râmnicu Vâlcea și creează peste 70 de locuri de muncă

0
175

Începând din această săptămână, locuitorii din Râmnicu Vâlcea au la dispoziție un nou restaurant McDonald’s.

Noua unitate McDonald’s este cea de-a 89-a pe care Premier Restaurants, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, o inaugurează pe plan local, în urma unei investiții în valoare de peste 9 milioane lei.

Restaurantul este situat pe Bulevardul Dem Rădulescu, numărul 2-14, și este  deschis până la ora 24:00 – programul fiind adaptat la măsurile actuale impuse de autorități.

Clienții au la dispoziție inclusiv o cafenea McCafé

Noul restaurant de tip Drive-Thru dispune de 95 locuri în interior, de 72 locuri pe terasă, dar și de cafeneaua McCafé, unde clienții se pot bucura de mai multe specialități de cafea, dar și de deserturi variate. Clienții au mai multe opțiuni de servire a produselor preferate: pe terasă sau în restaurant, pot comanda la pachet, la McDrive sau prin serviciul McDelivery.

Beneficii pentru clienți

Acest restaurant din Râmnicu Vâlcea integrează cele mai noi tehnologii, fiind prevăzut cu ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor, ofertelor și informațiilor nutriționale atât pe linia de drive, cât și în restaurant. Totodată, restaurantul beneficiază de 6 kiosk-uri digitale de comandă care le permit clienților să își aleagă produsele preferate într-un mod rapid și ușor, să adauge extra ingrediente, să plătească cu cardul bancar sau contactless și să scaneze ofertele speciale disponibile în aplicația McDonald’s, simplu și rapid. În plus, la fiecare dintre kiosk-urile de comandă, clienții pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate în schimbul cărora pot obține produse și meniuri din partea casei.

Clienții au la dispoziție inclusiv locuri de parcare dotate cu stații de încărcare pentru mașini electrice.

Siguranță și protecție

Restaurantul din Râmnicu Vâlcea respectă cu strictețe măsurile de siguranță și de protecție, la fel ca toate restaurantele McDonald’s din cele 27 de orașe din țară. Angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, iar clienții au acces la soluții dezinfectante și sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Pentru mai multe informații, accesați www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.