Marius Oprescu, Marius Iancu și Emil Moț despre referendum

0
398
Preşedintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, Emil Moţ, primarul Slatinei şi deputatul Marius Iancu s-au prezentat sâmbătă dimineaţa la urne pentru a-şi exprima opinia privind cele două referendumuri care se desfăşoară în judeţul Olt.

„Am exercitat acest drept şi îi îndemn şi pe toţi cetăţenii judeţului Olt să-şi exercite dreptul la vot, drept cetăţenesc. Este un referendum important pentru istoria judeţului Olt şi, în acelaşi timp, pentru valorile tradiţionale româneşti”, a declarat Marius Oprescu, potrivit publicaţiei gazetanoua.ro.

„Am votat astăzi pentru istoria și tradițiile județului nostru și ale României, pentru oamenii care cred în aceste valori și luptă pentru ele. Am mers la vot pentru că viitorul României trebuie să fie unul al unității familiei și reperelor istorice. Sunt două zile în care oamenii se pot gândi, dacă nu au făcut-o până acum, ce simt și ce vor pentru viitorul județului lor și al României. Azi nu votăm politicieni și partide, azi dăm un vot pentru viitorul județului și al țării noastre”, a spus, după vot, Marius Iancu, potrivit sursei mai sus citate.

Primarul Slatinei, Emil Moț, a venit la vot împreună cu soţia sa. Edilul a votat la Şcoala „Constantin Brâncoveanu”.

„Sunt două referendumuri importante, pentru că de luni vom ști cum se va numi județul nostru, Olt sau Olt-Romanați. Iar celălalt referendum este fundamental. Familia este temelia oricărei societăți, iar din punctul meu de vedere familia este constituită dintre un bărbat și o femeie”, a declarat primarul Slatinei.

Foto: gazetanoua.ro