Mario de Mezzo îi cere demisia lui Voiculescu

1
883

După scorul dezastruos pe care candidatul PNL pentru primăria Slatina, Liviu Voiculescu, l-a înregistrat duminică, la alegerile locale, Mario de Mezzo îi cere acestuia demisia din fruntea filialei de la Olt. Anunțul a fost făcut chiar de de Mezzo pe pagina sa de socializare:
“ Liviu Voiculescu, presedintele PNL Olt, trebuie sa plece. Prin demisie sau prin demitere, nu conteaza, cert este ca trebuie sa plece. Iata de ce:

– In decembrie, Liviu Voiculescu a spus in mai multe sedinte de Birou Politic Municipal ca are 28% in sodajul efectuat de Bucuresti. In septembrie a obtinut 27% la alegerile locale.
Sa ai 28%, sa muncesti noua luni de zile cu o organizatie intreaga, investind resurse de timp, de bani, de energie, oameni, doar ca sa ajungi la 27%, adica sa SCAZI este cu adevarat o „performanta” politica. Demisia!

– In Slatina, sunt 48 de sectii de votare. Liviu Voiculescu nu a castigat absolut in niciuna dintre aceste sectii de votare. In absolut niciuna. Nici macar in sectia de votare unde a copilarit si unde in mod normal ar trebui sa il cunoasca toata lumea, nici macar in sectia unde locuieste acum…nicaieri. Sa fie 48 de sectii de votare si sa nu castigi niciuna este cu adevarat o „performanta” politica. Demisia!

– Toti ceilalti candidati care conteaza au obtinut peste numarul de voturi al votului de partid/ consilieri locali. Emil Mot, candidat, a obtinut 1000 de voturi peste voturile consilierilor locali. Marius Balasa, candidat, a obtinut 1000 de voturi peste voturile consilierilor locali. Liviu voiculescu a obtinut 500 de voturi SUB consiliul local. Asta inseamna ca aproximativ 500 de oameni au venit la vot, au dat increderea consilierilor PNL, dar au spus cu voce tare NU VREM LIVIU VOICULESCU PRIMAR. Cu adevarat o „performanta” politica. Demisia!

– In anul 2019, la europarlamentare – cea mai neinteresanta runda electorala pentru cetateni, PNL Slatina a obtinut 6900 de voturi. La alegerile locale, cele mai interesante pentru cetateni, un an mai tarziu, Liviu Voiculescu a obtinut 6800 de voturi, mai putine decat la europarlamentare, o adevarata „performanta”. Demisia!

– Mai mult decat atat, Emil Mot si-a pastrat numarul de voturi (cu vreo 500 de voturi peste 2016), aproximativ 12.500. Liviu Voiculescu a obtinut 6.800 de voturi, dupa ce in 2016 candidatul la primarie obtinuse 9300 de voturi. O scadere masiva, o adevarata „performanta” politica. Demisia!

Nu spun ca eu as fi castigat alegerile, nici nu conteaza. Dar spun ca in momentul in care ti-ai asumat castigarea alegerilor si ai avut cel mai rasunator esec in 30 de ani, pe cel mai mare val politic pe care PNL il are de 30 de ani, pentru acest esec si inabilitate politica, se impune demisia sau demiterea. Nu am sa spun ca am fost dat afara din sediu si ajutorul meu a fost refuzat – dupa SINGURA campanie PNL castigata in Slatina in 30 de ani, aceea condusa de mine. Dar voi vorbi despre aroganta lui Liviu Voiculescu, despre lipsa de respect la adresa liberalilor cu vechime care au fost desconsiderati si lasati pe dinafara, despre blaturile pe care le-a incercat si care nu i-au iesit. Despre aroganta in relatia cu presa, despre aroganta in relatia cu alegatorii, despre aroganta in relatia cu cei care au venit sa munceasca cu credinta in aceasta campanie am sa spun atat: oamenii au taxat toate aceste lucruri cu un vot de blam. Slatina nu il vrea, sa plece acasa.

Din ce aud, este un loc liber de administrator de comuna la Cungrea. Ii urez succes.” a precizat Mario.

1 COMENTARIU

Comments are closed.