MAPN, mesaj pentru familia îndoliată din Olt: ”Ce putem face este să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei rămase în urmă și celor doi băieței”

0
470

În urma morții fulger a olteanului Ionuț Alfred Toncu din comuna Studina, Ministerul Apărării Naționale a transmis, pe o rețea de socializare, un mesaj de condoleanțe. Ionuţ Alfred Toncu, în vârstă de 35 de ani, era caporal în cadrul Batalionului 1 Instrucţie Olt, și a lăsat în urma sa doi băieți minori, orfani de ambii părinţi, după ce mama lor a murit în urmă cu doi ani, la nașterea mezinului.

Camaradul nostru, caporalul clasa a II-a Ionuț Alfred Toncu, a murit în urma unui infarct la vârsta de doar 35 de ani. Era alături de noi din anul 2008, și tot din 2008 și până acum a lucrat la Batalionul 1 Instrucție Olt. Avea doi copii, doi băieți ce acum au rămas și fără părintele care le mai era aproape. Soția lui Ionuț, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea fiu al lor în decembrie 2020.

Ionuț era după cum spuneau colegii un om cu o inimă bună, un om care își iubea copiii mai presus de orice și care ar fi făcut orice pentru ei și pentru a-i crește frumos. Era un camarad gata să ajute, era vecinul de încredere, fiul pe care te puteai bizui.
Durerea nu poate fi măsurată și nici nu poate fi ștearsă. Ce putem face este să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei rămase în urmă și celor doi băieței. 
Contul bancar în care se poate dona: RO98BRDE290SV92098602900, titular Victor Toncu tatăl lui Ionuț.
Rămas bun, camarade!” transmite MAPN pe pagina de socializare.