Seriale de pe Netflix pe care merită să le vezi de mai multe ori

0
272

În cazul în care te întrebi care sunt serialele de pe Netflix pe care merită să le vezi de mai multe ori, în rândurile următoare vei găsi câteva propuneri.

Iată recomandările:

  1. La Casa de Papel – Tocmai s-a terminat ultimul sezon din Casa de Papel, unul dintre cele mai bune seriale disponibile pe Netflix. Casa de Papel a fost un serial care a ținut cu sufletul la gură milioane de oameni, dornici să afle cum se va încheia povestea echipei de hoți pe care El Profesor o conduce pentru a realiza cel mai mare jaf din istorie. Suspansul este la cel mai înalt nivel, la fel ca acțiunea. E un serial tocmai bun pe care să faci binging sau să-l revezi. În plus, ca o parte bună, Netflix a anunțat recent un spin-off din serialul La Casa de Papel, denumit Berlin, care îl va avea în prim plan tocmai pe îndrăgitul personaj.
  1. Narcos – Un alt serial de succes tocmai bun să îl vezi de mai multe ori. Așadar, în primele două sezoane din Narcos, povestea a fost axată pe încercarea agenților DEA de a-l captura pe Pablo Escobar. În sezonul cu numărul trei, după ce Pablo Escobar a fost ucis, scenariul s-a mutat în Cali, unde agenții DEA au încercat să-i prindă pe liderii cartelului. Succesul Narcos a fost unul fulminant, motiv pentru care Netflix a decis să creeze un spin-off, denumit Narcos: Mexico. În plus, Narcos a avut un succes atât de mare încât branduri celebre au lansat colecții de haine cu chipul lui Pablo Escobar, melodiile de pe coloana sonoră au intrat în topurile radiourilor și a fost lansat inclusiv un joc de păcănele. Denumit Narcos, acesta este disponibil în secțiunea cazinouri online NetBet. A fost creat de compania NetEnt, iar printre simbolurile sale se află Pablo Escobar, agenții Pena și Murphy, dar și arme folosite în serial.
  1. Suits – Un serial cu avocații, în care umorul este și el prezent din plin. De asemenea, Suits reușește să îmbine scenele de suspans și dramă cu mult umor. Personajul principal este un avocat de succes pe nume Harvey Specter, care îl ia sub aripa sa ocrotitoare pe Mike Ross. Un tânăr cu o calitate ieșită din comun, aceea de a memora tot ce citește o singură dată. Are însă o mare problemă, deoarece nu are licență în drept. Chiar și așa, reușește să profeseze, într-o încercare dificilă de a ține acest secret. Suits a avut un total de 9 sezoane, numărul de episoade ajungând la 134. E un serial din distribuția căruia a făcut parte și Meghan Markle. Având în vedere că povestea este conturată foarte bine, și Suits este un serial pe care merită să îl vezi de mai multe ori.
  1. Peaky Blinders – Un serial fenomen, care, pentru cei pasionati de Life Style, a readus la viață inclusiv stilul vestimentar al actorilor. Acțiunea se petrece în orașul Birmingham, în anul 1919, când familia Shelby a reușit să pună control pe aproape toate afacerile. În plus, și mulți polițiști erau sub sfera lor de influență și se comiteau multe infracțiuni. Totuși, apariția inspectorului Campbell dă însă planurile peste cap și produce multe situații tensionate în Birmingham, unde „Șepcile ascuțite” intră în diverse situații periculoase. Până în acest moment au fost lansate 5 sezoane, iar cel de-al șaselea, ultimul al seriei, va apărea pe 27 februarie.
  1. Snowpiercer – Inspirat din filmul cu același nume, Snowpiercer prezintă un scenariu în care pământul a înghețat și viața mai este posibilă doar într-un tren cu 1.001 vagoane. Ultimii supraviețuitori de pe Pământ sunt aici, iar ei sunt împărțiți în mai multe clase sociale. Totuși, luptele pentru putere și condiții mai bune apar la fiecare pas, iar acțiunea este una explozivă. Recent, Netflix a inceput să publice episoadele din sezonul 3.