Mama Luizei Melencu: “Suntem mințiți!”

0
218

O nouă confruntare între Gheorghe Dincă și familiile Alexandrei și Luizei, fetele răpite din Caracal, a avut loc miercuri, la Curtea de Apel Craiova. Termenul de astăzi s-a amânat, iar la ieșirea din sala de judecată Monica Melencu, mama Luizei, a oferit și o serie declarații, declarându-se total dezamăgită de felul în care se mișcă lucrurile.
Procesul s-a amânat pentru data de 23 septembrie, deoarece avocatul rudelor Alexandrei Măceșanu nu a putut fi prezent la Curtea de Apel din cauza unor probleme de sănătate. De precizat că Gheorghe Dincă nu s-a aflat în sală. Ar fi fost audiat prin videoconferință dacă procesul nu s-ar fi amânat.
“Suntem dezamăgiți în continuare pentru că am fost mințiți și suntem mințiți. Niciodată nu vom accepta situația că Gheorghe Dincă le-a ars pe fete în butoi. Acest proces s-a amânat pentru data de 23, ora 11:00, din cauza unor probleme a domnului Moldovan. Cerem să se facă dreptate pentru că nu s-a făcut. Realitatea se știe, s-a știut, dar nu s-a vrut. Acest caz s-a făcut pentru funcții și bani. Noi vrem să se afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu Luiza și Alexandra”, a spus Monica Melecu, mama Luizei.