Liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul Rabla şi în Rabla Plus

0
179

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 29 iunie 2020.

În cadrul Programului Rabla au fost acceptate 75 dosare pentru 176 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 36 dosare pentru 55 autovehicule, dintre care 17 electrice hibride, 37 pur electrice și o motocicletă electrică.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.