LIDERUL PSD OLT, PAUL STĂNESCU: „NU CANDIDEZ!“

0
592
In cadrul conferintei de presă tinute vineri la Slatina, vicepresedintele național si lider județean al PSD, vicepremierul Paul STĂNESCU a punctat si un punct sensibil: Congresul PSD din martie.
Se stie că liderul partidului, Liviu Dragnea, vrea sa facă curătenie la varful partidului, incepand cu presedintele executiv Nicolae Badalau si unii vicepreședinți.
Nu credem ca si Paul STĂNESCU este vizat acum de catre vecinul de la Teleorman, dar se pare ca relatiile dintre cei doi au suferit niste socuri electrice cu putin timp in urmă. Stim că in politica se fac compromisuri, dar cele legate de România, romani si interesele naționale nu sunt acceptate, sub nicio formă de Paul Stanescu. Se pare ca acest lucru ori nu l-a inteles, ori nu vrea sa-l priceapă Liviu Dragnea, alții din PSD sau alte structuri.
Liderul oltean a reafirmat că, dacă se va tine in martie un congres al partidului, el nu va candida pentru nicio functie de conducere. ”Am spus public ca nu voi candida la cea de presedinte, aşa cum s-a vehiculat, si nici pentru cea de vicepresedinte,,.
Acesta nu a dorit sa-si argumenteze decizia, din cel puțin două motive: sa nu dea drumul la speculații si, apoi, nu este luată o decizie referitoare la organizarea congresului.
PC