La multi ani, TMK-ARTROM!

0
369
Cu 4 decenii în urmă, compania TMK-ARTROM (fosta Inteprindere de Țevi din Slatina) își începea activitatea. Din echipa TMK fac parte oameni serioși și profesionaliști cărora le dorim mult spor și putere pentru a duce mai departe tradiția companiei producatoare de țevi din oțel fără sudură.
La mulți ani, oameni buni!
”Totul a pornit cu o echipa tanara formata din oameni plini de entuziasm si dornici de munca, iar azi, dupa 40 ani, compania noastra este inconjurata de angajati de care suntem mandri, unii dintre ei fiind alaturi de noi inca din primii ani, dar si de parteneri – furnizori si clienti – care au fost alaturi de noi in toti acesti ani, crescand practic impreuna.
Azi, TMK-ARTROM este una din cele mai importante companii producatoare de tevi din otel fara sudura pentru aplicatii industriale din Europa, si un producator de otel de inalta calitate prin uzina siderurgica din Resita care de curand a devenit parte a TMK-ARTROM.
Pentru a ajunge aici au fost realizate de-a lungul anilor investitii de sute de milioane de Euro pentru dezvoltarea companiei. Si, sigur nu ne oprim aici!
Nu a fost usor si nici nu ne asteptam sa fie altfel in viitor, dar la fel ca pana acum, suntem pregatiti sa realizam ce ne-am propus.
Suntem mandri de calatoria parcursa in cei 40 ani, si cu aceasta ocazie dorim sa le multumim tuturor angajatilor si colaboratorilor nostri pentru contributia pe care au avut-o la dezvoltarea si succesul companiei noastre.” au transmis reprezentanți TMK Slatina.