La mulți ani, Galeria CSM Slatina!

0
222

În urmă cu trei ani, o mână de tineri încrezători și uniți de o mare dragoste, dragostea pentru handbal, au decis să susțină gruparea CSM Slatina. Din acea clipă, Galeria CSM Slatina le-a însoțit pe elevele Victorinei Bora atât în meciurile de pe teren propriu, cât șI în depplasări, ridicându-le moralul pe timpul competițiilor șI bucurându-se alături de fete de orice gol marcat în poarta adversară, dar mai ales la final, când victoria era de partea lor.
”3 ani de la primul meci împreună, 3 ani de când susținem cea mai frumoasă bucurie a orașului, cu bune și cu rele, mergem tot înainte! La mulți ani, Ultras Slatina!” au declarat reprezentanții galeriei.
În prezent Galeria CSM Slatina are în componența sa aproximativ 25 de persoane, unele fiind din Slatina, altele din afara localității.

“Am început în urmă cu 3 ani, pe 27 ianuarie 2018. Fetele urmau să aibă un meci cu Rapid, știind că Rapidul va veni la Slatina cu galerie și va aduce o presiune în plus pe umerii echipei noastre, eu împreună cu ceilalți băieți din grupul nostru am decis să mergem la sală și să ne încurajăm vocal echipa, pentru că nu ar fi fost drept și moral ca echipa noastră să fie presată de o altă galerie pe teren propriu fără ca ele să aibă parte la rândul lor de o susținere cât mai vocală, indiferent de rezultatul de pe tabelă, pentru că un suporter asta face, rămâne lângă echipă indiferent de greutăți și cântă până în ultimul minut indiferent de rezultatul final. Cei 3 ani au trecut foarte repede, am trecut prin meciuri incredibile împreună, dar și prin momente mai dificile, am avut deplasări frumoase în care am mers cu drag să susținem echipa iar rezultatele nu au încetat să apară, astfel s-a legat o relație senzațională între noi, echipă și staff, tocmai de-aceea considerăm faptul că cel mai important pilon din toată această ecuație a fost antrenoarea noastră, Victorina Bora, care a adus cele mai frumoase performanțe și bucurii din cadrul echipei de handbal, fapt pentru care noi ii mulțumim și sperăm să rămână cât mai mult alături de noi. Majoritatea meciurilor jucate pe teren propriu ne-au impresionat, pentru că au fost meciuri jucate cu sala plină, meciuri care ne-au făcut să trecem de la agonie la extaz și invers, nu există un meci anume care să ne fi impresionat mai mult sau mai puțin, pentru că noi trăim toate meciurile la intensitate maximă. Ce putem spune din suflet pentru echipa noastră este faptul că vom rămâne mereu alături de fete, indiferent de obstacole, indiferent de numărul celor care ne poartă sâmbetele, noi suntem aici, și nu vom renunța „să batem din palme.” a transmis Ene George Cătălin, unul dintre inițiatorii grupului de suporteri.

“Ce pot să îți spun e ca noi suntem un grup foarte unit, si indiferent de scorul de pe tabela, încurajăm fetele tot timpul meciului . Asta e spiritul nostru. Suntem puțini, dar galagiosi si cred ca fetele au simtit mereu susținerea noastră. Împreună am demonstrat că suntem mai puternici!” a declarat Bogdan Drăguț, un al membru al Galeriei CSM Slatina.