La Caracal a început refacerea marcajelor rutiere

0
109

După o amplă campanie de curățenie a străzilor și intrărilor în municipiu declanșată de Administrația Publică locală încă de la mijlocul lunii februarie, după intervenția cu plombe sau chiar cu covor asfaltic la unele străzi ce necesitau reparații,a venit rândul și marcajelor rutiere.
”Dragi caracaleni,
Începând de astăzi refacem toate marcajele rutiere din comunitatea noastră. Trecerile de pietoni sunt principala noastră preocupare, pentru ca dumneavoastră să fiți în siguranță când traversați sau când sunteți la volan.
Vom finaliza acest proiect prin intermediul serviciului de salubritate al primăriei Caracal, ADPP Caracal SRL. Pentru a putea pe viitor să intervenim imediat, ori de câte ori este nevoie, am hotărât să achiziționăm o mașină profesională de trasat, pentru a nu mai depinde de nimeni.
Pe această cale ne cerem scuze anticipat pentru eventuale situații care vor produce disconfort și de asemenea, pentru eventuale mici greșeli care pot apare. Este pentru prima dată când ne angajăm la un asemenea proiect cu personal propriu, angajați ai primăriei Caracal.
Împreună putem face un Caracal mult mai sigur, mult mai curat, mult mai frumos!”, este comunicatul domnului Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal

Doru Tudor