Jurnaliștii olteni au schimbat pixurile cu pistoale

0
279

   Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt a organizat, marți 26 martie,  „Cupa Presei la Tir”, competiţie la care au fost invitaţi să participe reprezentanţii mass-media acreditaţi pe lângă activităţile inspectoratului.           

Jurnaliştii au avut din nou prilejul de a demonstra pregătirea în folosirea armamentului şi abilităţile de buni trăgători, dovadă fiind calificativele foarte bune pe care le-au obţinut.

Concursul s-a desfăşurat în poligonul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor Slatina şi a constat în executarea unei şedinţe de tragere cu pistolul Carpaţi – calibru 7,65 mm, la o distanţă de 15 metri, în ţinta piept cu cercuri.

Pentru efortul depus şi priceperea de care au dat dovadă, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, colonelul Tudor – Dorel DREJOI le-a mulţumit jurnaliștilor pentru colaborare şi contribuţia adusă la promovarea imaginii instituţiei. 

  Activitatea a fost organizată cu ocazia sărbătoririi la data de 3 aprilie, a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.