Jandarmii olteni s-au alăturat campaniei ,,Donează sânge! Salvează o viață!”

0
102

Jandarmii olteni s-au alăturat campaniei inițiate de Biserica Ortodoxă Română ”Donează sânge! Salvează o viață!”. Astfel, zeci de oameni ai legii s-au prezentat vineri, 11 noiembrie la Centrul de Transfuzie Sanguină al Județului Olt pentru a dona lichidul vital de care depind atâtea suflete de pe paturile spitalelor.

Rămânem fideli acestor acțiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii.

Donarea de sânge trebuie să rămână un proiect prioritar, nu doar pentru noi, ci pentru fiecare persoană care poate deveni donator.

Prin acest gest vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață, iar prin efortul comun putem aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu.

Mulțumim colegilor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă și dorim să lansăm o invitație cetățenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflați in suferință, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți.” a transmis purtătorul de cuvânt al IJJ Olt, Căpitan Simona FLORICEL.