Jandarmii olteni, acţiuni în spiritul Crăciunului

0
117

Joi, 20 decembrie a.c., cu ocazia Crăciunului jandarmii olteni au fost colindaţi de copiii din cadrul Complexului de Servicii „Amicii” și din cadrul Caselor de tip familial „Sfântul Andrei”.

Începând cu ora 1000, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt s-a auzit glasul copiilor care au recitat poezii și au cântat colinde.

Cu sprijinul Asociaţiei Sportive „OLTUL 746” Slatina, jandarmii au dăruit colindătorilor cadouri constând în dulciuri, fructe şi răcoritoare, întrucât toţi copiii trebuie să simtă bucuria Sărbătorilor de Iarnă.    

Prin astfel de gesturi, în fiecare an, angajaţii Jandarmeriei Olt reuşesc să aducă un strop de bucurie în sufletul copiilor instituţionalizaţi, demonstrând solidaritate faţă de semeni, căci magia Crăciunului ne prilejuieşte ocazia să oferim speranţă, fericire şi iubire.

În aceeaşi zi, Moş Crăciun a fost invitat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, unde a fost aşteptat de copiii jandarmilor olteni.

Încărcat cu daruri, dar şi istovit de drumul lung pe care îl parcurge în fiecare an, Moş Crăciun a sosit în jurul orei 1100 cu un autoturism din dotarea Jandarmeriei Olt.

Moşul a oferit copiilor cadouri, constând în dulciuri, fructe şi răcoritoare, răsplătindu-i pentru că au fost cuminţi şi ascultători.

La rândul lor, cei mici l-au întâmpinat cu căldură, i-au cântat, i-au recitat poezii şi

l-au invitat şi anul viitor.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Asociaţiei Fără Scop Patrimonial Grigore Alexandru Ghica”.