Izaura, fiica lui Bercea Mondial, reacţie dură la eliberarea lui Mircea Băsescu. Mesaj pentru ministrul Justiţiei

0
636

Izaura Anghel reacţionează la eliberarea condiţionată a lui Mircea Băsescu. Fiica lui Bercea Mondial s-a arătat revoltată de decizia instanței.

„Eu nu mă așteptam să scape, i-a venit la cameră un alt dosar. De la toate măgăriile care le-a făcut în această țară. Ce ne-a făcut nouă Mircea Băsescu nu o să iasă niciodată din mine. Mai ales, el ne-a arestat toată familia. Ne-au rămas numai femeile acasă, tata-arestat, bărbatul meu arestat, frații mei arestați și lui îi dă drumul, fără să ne dea nici banii, rămâne și cu banii și în libertate. Lui tata i-a dat judecătorii de la Craiova, trei judecători i-au schimbat regimul în semi-deschis, îi fac contestație la regim că Bercea Mondial trebuie să stea închis. Toate problemele pe care el le pățește în penitenciarul ăla, e influența numai a lui Traian și a lui Mircea”, a declarat Izaura la Antena3.

Aceasta a avut și un mesaj pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader, căruia îi cere explicaţii pentru contestaţia făcută de directorul penitenciarului la regimul detenţiei: „Vreau să știu și eu pentru ce i-a făcut contestație”. „Noi când am ieșit, am ieșit cu dovezi”, a mai spus Izaura, care spune că în curând familia sa va veni cu noi dezvăluiri.

Mircea Băsescu a executat un an din cei patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență în favoarea interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

În iunie 2016, judecătorii Curții de Apel Constanța l-au condamnat pe Mircea Băsescu la 4 ani de închisoare cu executare, într-o cauză în care sunt implicați membri ai familiei lui Bercea Mondial.

sursa:stiripesurse.ro