Ion Doldurea,un primar implicat și dedicat comunității. Încă o săptămână în mijlocul cetățenilor

0
118

În fiecare săptămână, primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea împreună cu Adrian Chesnoiu, deputat PSD și echipa de consilieri locali vizitează cartierele orașului pentru a sta de vorbă cu cetățenii. 

Săptămâna trecută au fost vizitate mai multe cartiere unde s-au dezbătut proiecte aflate în lucru dar și solicitări din partea cetățenilor, pentru îmbunătățirea calității vieții în municipiu.

Edilul le-a transmis locuitorilor că va continua să facă tot ce îi stă în putință pentru a încheia proiectele deja începute și a transforma municipiul într-un oraș european.

Sfârșitul acesta de săptămână este despre noi, caracalenii, care de patru ani ne implicăm să facem lucruri bune pentru dezvoltarea orașului și o viață mai frumoasă pentru locuitorii săi.
Fie că vorbesc de cetățenii cu care ne consultăm permanent cu privire la nevoile comunității sau că mă refer la echipa cu care lucrez și care a fost învestită să contribuie la administrarea treburilor orașului, cu toții suntem de acord că prin dialog și doar împreună am putut să facem performanță și să schimbăm fața Caracalului.
Aseară, împreună cu Adrian Chesnoiu, deputat PSD și cetățeni am discutat despre prioritățile din cartierele Carpați și Gară.
Un interes deosebit îl prezintă proiectele în curs de finalizare privind lucrări de reabilitare a infrastructurii de apă și canal și de asfaltare a străzilor care vor aduce confort și siguranță în viața locuitorilor din zonă.
Ceea ce părea de nerealizat în Caracal, iată că a devenit realitate“, a transmis Ion Doldurea

Marilena Vasile