Întâlnire neașteptată! Calina, fata Catincăi Roman, față-n față cu Dan Diaconescu

0
503

Întâlnire neașteptată! Calina, fata Catincăi Roman, față-n față cu Dan Diaconescu. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din România, SpyNews.ro, l-au surprins pe fostul patron OTV alături de tânără, pe o stradă din Capitală. Ce au avut de discutat cei doi.

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, SpyNews.ro, sunt mereu pe urmele vedetelor din showbiz-ul românesc și le surprind în momente și ipostaze total neașteptate. Așa s-a întâmplat și de această dată, când au surprins, pe străzile din Capitală, întâlnirea neașteptată dintre pe Dan Diaconescu și Calina, fata Catincăi Roman.

Calina, fata Catincăi Roman, față-n față cu Dan Diaconescu

Întâlnire neașteptată pe străzile din Capitală! Calina, fata Catincăi Roman, față-n față cu Dan Diaconescu.

Îmbrăcată lejer, cu o pereche de papuci, pantaloni de trening, un top scurt și o borsetă, cu părul prins într-un coc lejer, Calina mergea pe stradă, atunci când s-a întâlnit cu fostul patron OTV. Aflat în mașină, Dan Diaconescu a văzut-o pe aceasta, a oprit bolidul de lux iar tânăra a urcat. Dacă era în vremurile bune am fi crezut că omul de afaceri i-ar propune fiicei Catincăi Roman sa prezinte o emisiune la OTV; dar avand în vedere că omul de afaceri nu mai are nicio treabă cu televiziunea, ne întrebăm oare care sa fi fost motivul întâlnirii celor doi, mai ales că a fost o întâlnire scurtă, având în vedere că, la câțiva metri distanță, tânăra a și coborât din mașină, iar Dan Diaconescu și-a continuat drumul.

Sursa: spynews.ro