Hotelul Senator din Slatina nu este în carantină. DSP Olt: „Nu există în județ persoane sau unități publice în carantină”

0
1242

După scandalul care i-a avut ca protagoniști pe cei șase chinezi, au fost persoane care și-au anulat rezervările la Hotelul Senator din Slatina.

Reprezentanții unității din Slatina spun că Hotelul Senator nu a fost niciodată în carantină, iar toate evenimentele programate se derulează normal.

„Pe fondul lipsei de informare corectă, au fost persoane care și-au anulat rezervarea, deși nu era justificată această decizie. Nu cred că există unitate de alimentație publică în țară care să fie în carantină. Hotelul nu este în carantină, nu a fost niciodată, nu sunt probleme, ne desfășurăm activitatea în mod normal, oamenii pot veni în continuare să ia masa sau să-și rezerve camere”, a spus omul de afaceri slătinean, Gabriel Prasacu.

Deși chinezii care au stat la Hotel Senator nu au avut niciodată simptomatologie specifică infecției cu cornavirus, reprezentanții unității hoteliere au făcută o dezinfecție, ca măsură de precauție.

Specialiștii DSP Olt spun că la nivelul județului nu există nici persoane și nici unități de alimentație publică care să fie în carantină.

„Nu a existat nicio persoană și nici unități de alimentație pubică la nivelul județului, în carantină. Am avut doar persoane izolate la domiciliu, pentru că au tranzitat zona galbenă și nici măcar zona roșie. Nicio persoană nu a prezentat simptomatologie specifică de boală”, a spus purtătorul de cuvânt al DSP Olt, Gabriela Gogiu.