Grav accident rutier la Caracal

0
1272

Sâmbătă seara, în jurul orei 22:00, a avut loc un grav accident rutier la ieșirea din Caracal, spre Craiova, în urma căruia două persoane au fost rănite. În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau două persoane.

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din Caracal spre Craiova, pe centura orașului care este închisă circulației rutiere. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Cele două victime, șoferul, în vârstă de 49 de ani, din București, cu fractură la membrul superior stâng și pasagera de pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 50 de ani, din Hârșova, județul Constanța, cu traumatism toracic, au fost transportate la CPU Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Necunoscând drumul, șoferul  a pătruns cu mașina pe centura Caracalului, care nu este încă deschisă traficului. Autoturismul a lovit mai întâi o bucată de beton amplasată pe carosabil, tocmai pentru a bloca intrarea în zona interzisă, iar apoi s-a răsturnat.