Grav accident rutier între Dăneasa și Radomirești

0
1031

Pompierii SMURD de la Garda Stoenești și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în această dimineață, pe Drumul European 70, între localitățile Dăneasa și Radomirești, la un accident rutier. În accident a fost implicat un singur autoturism, marca Renault Symbol, în care se aflau patru persoane.

Toate cele patru persoane aflate în autoturism au fost rănite. Echipajul SMURD a transportat la CPU Caracal două victime, un minor, în vârstă de 14 ani, cu echimoză la ochiul drept și pe sora acestuia, în vârstă de 21 de ani, cu plagă de patru-cinci centimetri la membrul inferior drept, zona gleznei. Celelalte două victime, cu diverse traumatisme, au fost transportate tot la Spitalul Caracal.

Din primele informații se pare că șoferul a încercat să evite o groapă, moment în care a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe câmp. În autoturism se afla o întreagă familie din Amărăștii de Sus, județul Dolj, care mergea la mare.

Nu este singurul accident rutier petrecut în această dimineță. Alte două autoturisme au fost implicate în accident în zona spălătoriei din localitatea Curtișoara. În cele două autoturisme se aflau 5 persoane dintre care doar două au fost rănite și au avut nevoie de intervenția echipajelor medicale.

Politiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-au produs cele două accidente.