Gigi Ghencea, noul președinte OSNL Olt

0
737

Gigi Ghencea este noul președinte al organizației Seniorilor Național Liberali din Olt. În urma acestei noi schimbări, senatorul de Olt, Liviu Voiculescu a transmis noii conduceri forță, dorință și ambițiă pentru un viitor prosper:

Nicio organizație politică nu-și poate îndeplini obiectivele fără sprijinul și experiența seniorilor, la fel cum nicio generație nu poate progresa fără înțelepciunea vârstnicilor. Acest principiu reprezintă unul dintre pilonii de rezistență ai organizației liberale oltene, care susține cu devotament și dedicare întreaga activitate politică a militanților noștri. Avem nevoie de seniori, ne bazăm pe experiența lor și le suntem profund îndatorați pentru sfaturile și implicarea activă, căci misiunea noastră este aceeași.

Însă și ei, ca și noi, au nevoie de propria organizare, propria conducere și propriile activități menite să fie liantul între generația veche și generația nouă de oameni politici liberali, între istoria experienței și viziunea pentru viitor.
În urma întrunirii Comitetului de Coordonare Județean și în prezența secretarului general al Organizației Naționale de Seniori a PNL, Petrică Silaghi, Organizația Seniorilor Național Liberali Olt s-a recertificat astăzi. Cu o nouă conducere, un nou drum trasat și o nouă misiune, în concordanță cu politica liberală actuală și cu obiectivele filialei Olt a PNL.
Felicitări domnului Gigi Ghencea, noul președinte OSNL Olt, și întregului birou de conducere ales ieri!! Deși misiunea lor nu va fi una ușoară, am convingerea că vor găsi întotdeauna forța, dorința și ambiția de a o îndeplini cu demnitate și că împreună vom purta mai departe, cu aceeași mândrie, stindardul liberal.” a transmis Voiculescu.