Gigel Știrbu, patru teme dezbătute în conferința de presă

0
203

În conferința de presă, susținută de deputatul PNL de Olt, Gigel Știrbu, în data de 26 septembrie, la sediul partidului, omul politic a abordat patru teme, dintre care două de interes național și două de interes județean. Tema care a deschis conferința a făcut referire la respingerea candidaturii propunerii pentru Comisar European pentru transporturi a doamnei Rovana Plumb din partea României. Punctul doi al întâlnirii a făcut referire la moțiunea de cenzură.

Din agenda județeană, deputatul PNL a ridicat două probleme; lipsa cornului și laptelui în școlile din Olt.

După aproape o lună de la începerea anului școlar, județul Olt este singurul din România în care elevii nu beneficiază de ceea le legea le oferă. […] Eu am sunat ieri, la Corabia, la Caracal, la Scornicești, la Potcoava și în Slatina, la diverși colegi care activează în învățământ, la diverși prieteni, cunoscuți care au copii la școală și  toți mi-au spus că de când a început anul școlar în județul Olt, copiii și elevii județului Olt nu au beneficiat de acest proiect național” a precizat Știrbu.

Ultimul punct pe care deputatul PNL l-a dezbătut în cadrul conferinței de presă a făcut referire la un abuz făcut de primarul orașului Scornicești la adresa unui angajat al acestei instituții. În cursul zilei de ieri, city managerul primăriei Scornicești a primit o notă scrisă semnată de edil și de către secretarul orașului prin care era informat că din acel moment îi inceta activitatea.