Liberalii olteni despre mortea lui Costel Moisescu: „O pierdere imensă”

0
1009

Vestea că președintele PNL Olt, Costel Moisescu, s-a stins din viață a venit ca un trăsnet pentru liberalii olteni care sunt încă în stare de șoc și nu înțeleg cum s-a întâmplat acest tragic eveniment.

Afectat de această veste a fost și deputatul Gigel Știrbu care a dorit să transmită un ultim mesaj bunului său prieten: „O pierdere imensă pentru județul Olt! O pierdere imensă pentru mine! Odihneşte-te în pace, bunul meu prieten!”, a fost mesajul postat de acesta pe pagina sa de socializare.

În opinia senatorului PNL de Olt, Siminica Mirea, Oltul a pierdut un om valoros: Din păcate, o veste tristă ne-a cutremurat pe toți. A plecat dintre noi, într-o zi fatidică de vineri, 13, un om de înaltă ţinută morală, un coleg și-un foarte bun prieten: ION MOISESCU – preşedintele Partidului Național Liberal Olt. Politica de la Olt a pierdut astfel un om valoros, un profesionist desăvârșit, iar trecerea sa în nefiinţă ne lasă fără cuvinte și ne îndeamnă să păstrăm împreună un moment de reculegere pentru cel alături de care am petrecut atâtea clipe frumoase… Cu profundă durere în suflet, transmit condoleanţele familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul senatorului de Olt, Siminica Mirea.

Președintele PNL Olt a murit în urma unui infarct suferit la vârsta de numai 51 de ani. Un echipaj de la Amulanță s-a deplasat imediat la domiciliul acestuia însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa.

În primăvara acestui an Costel Moisescu a fost ales președinte al Organizației Județene de la PNL Olt. Avea o grămadă de planuri pentru a relansa scena politică, din nefericire se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu el.