Florin Barbu: „În companiile din România sunt mai puțin de patru milioane de angajați. Este cel mai mic număr din ultimii ani”

0
316

Deputatul de Olt Florin Barbu a atras atenția că avem cel mai mic număr de angajați din ultimii ani. Parlamentarul social-democrat spune că, în următoarele luni, peste 8.300 de angajați vor fi concediați de la Complexurile Energetice Oltenia și Hunedoara și de la Compania Națională a Uraniului.
„În următoarele luni, peste 8.300 de angajați vor fi concediați de Guvernul Cîțu PNL-USR de la Complexurile Energetice Oltenia și Hunedoara și de la Compania Națională a Uraniului. La această oră, în companiile din România, sunt mai puțin de patru milioane de angajați, cel mai mic număr din ultimii ani. Rata șomajului a sărit de 5,5 la sută, acum trei ani, în timpul Guvernării PSD fiind de 4 la sută, cea mai mică din ultimii zece ani. Nu are niciun sens să întrebăm ce soluții are Guvernul Cîțu pentru această nouă criză sau ce se va întâmpla cu românii care au rămas fără loc de muncă, fără bani pentru a-și crește copiii, a plăti ratele și facturile!”, a precizat deputatul Florin Barbu.