Fiscul oltean scoate la licitație mașini la preț de chilipir

0
768

Mai multe maşini aflate sub sechestrul Fiscului vor fi scoase, în următoarele zile, la vânzare, preţurile de pornire ale licitaţiilor fiind cuprinse între 3.800 de lei şi 10.800 de lei.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt scoate la licitație, în ziua de 11 septembrie 2019, la sediul Serviciului Fiscal municipal Caracal, strada Toma Rușcă, numărul 5-7, două autoturisme și trei autoutilitare.

Acestea sunt: autoturism Opel Zafira, an fabricație 2003, preț de pornire al licitației, exclusiv TVA, 7.050 lei, autoturism Skoda Octavia, an fabricație 2003, preț de pornire unitar al licitației, exclusiv TVA, 6.225 lei, autoutilitară Nisan BA 10 Basculantă, preț de pornire al licitației 4.920 lei, exclusiv TVA, autoutilitară N1 Ford Transit, an fabricație 2001, preț de pornire al licitației, exclusiv TVA, 10.800 de lei și autoutilitară N1 Ford, an fabricație 1998, preț de pornire al licitației, exclusiv TVA, 3.800 lei.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop și până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participare la licitații ofertanții trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației: oferta de cumpărare, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului; pentru persoane juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport și nu în ultimul rând declarația pe propria răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul. Data limită pentru depunerea ofertelor este 10 septembrie 2019.