Femeie decedată într-un grav accident rutier

0
1248

Un grav accident rutier a avut loc duminică seara în localitatea Baldovineşti, județul Olt. Din păcate o persoană și-a pierdut viața, iar alta a fost grav rănită.

În accident au fost implicate două autoturisme, unul parcat în care nu se afla nicio persoană, şi altul aflat în mers, în care se aflau două femei, mamă și fiică, ambele cu domiciliul în Baldovineşti.

Pompierii din cadrul Gărzii Balș au ajuns imediat la faţa locului pentru a acorda primul  ajutor vitimelor. Aceștia au intervenit cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă.

„În urma impactului, pasagera de pe scaunul din dreapta-faţă, în vârstă de 45 de ani, a rămas încarcerată. La sosirea echipajelor, femeia încarcerată se afla în stop cardio-respirator, şi imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Echipajele medicale au executat resuscitare mai bine de 40 de minute, fără rezultat favorabil. Cea care se afla la volan era fata femeii, în vârstă de 23 de ani, care a fost găsită conştientă, dar cu traumatism cranio-cerebral. Ea a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Se pare că tânăra a pierdut controlul volanului asupra direcţiei de mers, moment în care a intrat puternic într-un alt autoturism parcat. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment rutier și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru vătămare corporală din culpă.