Familia Fluture, nemulțumită de condamnarea lui Rancu Bănică în cazul mutilării fiului lor

0
1522

Conflictele dintre familiile Goman Fluture și Rancu Bănică sunt vechi, începute în anul 2014 atunci când Rancu i-a denunțat la Parchetul General București pe Goman Fluture, pe fiul acestuia Goman Cristinel și pe nora Mihai Lucreția. În urma denunțului mincinos, cei trei au stat 24 de ore arestați.

După ce au fost eliberați, Fluture și fiul său au fost chemați de Rancu Bănică la domiciliul acestuia din Drăgănești-Olt pentru a demonstra că în spatele acestui denunț nu se află Rancu, care este chiar cumnatul lui Goman Fluture. Această întâlnire, care părea a fi una pașnică, s-a transformat într-o capcană căci gazda a devenit agresivă recurând la un gest violent: înarmat cu un cuțit și o cană, a aruncat cana în ochiul stâng al lui Cristinel. Din această clipă, a început calvarul pentru tânărul Goman Cristinel în vârstă de 30 de ani.

Cristinel a suferit mai multe intervenții oftalmologice atât în București cât și în Turcia. Chinul băiatului a constat în 28 de intervenții chirurgicale pentru redarea vederii, până în prezent, dar ele nu se opresc aici.

După acest episod de mutilare, familia victimei a încercat să își facă dreptate apelând la justiție. Demersul acestora l-a înfuriat și mai mult pe Rancu Bănică, care este finul lui Bercea Mondialu, și care a mers mai departe agresând mai mulți membri ai familiei Fluture: pe Goman Aurora, soția lui Fluture, Mihai Lucreția, Goman Felicia, fiica lui Fluture și pe Mihai Luminița, nora lui Fluture.

După șapte ani de judecată, instanța a hotărât ca agresorul să fie condamnat la aproape trei ani de închisoare și să achite părților vătămate suma de 100.000 lei.

Această hotărâre nu le-a mulțumit deloc pe victime, considerând că atât suma cât și pedeapsa sunt prea mici pentru mutilarea unui tânăr. Cristinel va rămâne pe viață mutilat, cu vederea pierdută parțial și cu traume emoționale.

Goman Fluture susține că Rancu Bănică vrea să meargă la un profesor-avocat din Mehedinți care să-l ajute să scape de închisoare, pentru suma de 100.000 euro.

Din 2014 și până în prezent, conflictul dintre Gomna Fluture și Rancu Bănică este obiectul a peste 20 de dosare deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. Rancu Bănică l-a mai denunțat pe Fluture, pe nedrept, la DNA Brașov, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, DNA Timișoara, Poliția Economică Sibiu, DNA Craiova. Toate aceste dosare au fost clasate.

Familia Fluture se teme în continuare de Rancu Bănică și de familia acestuia. Fluture vrea liniște și dreptate!