Emisiunea „Schimb de mame” caută participante în Olt

0
452

Prima TV a început înscrierile pentru noul sezon al emisiunii “Schimb de mame” și caută participante în rândul oltencelor.
Cel mai longeviv reality-show din România a fost urmărit până acum, timp de 30 de sezoane, de milioane de telespectatori, iar experienţa schimbului de mame a fost trăită de sute de familii din toate colţurile tării.
Mămicile care vor participa în emisiune vor primi aproape un salariu în aproape șapte zile, la finalul filmărilor care vor dura o săptămână, dar şi şansa marelui premiu un sejur în Grecia. De asemenea, familiile care vor participa la concurs vor fi testate gratuit pentru depistarea COVID-19. Un alt beneficiu al acestui reality-show este că mamele „de schimb” au şansa să-şi descopere talente nebănuite și să înveţe lucruri noi în timpul participării la emisiune. Ele vor experimenta un alt stil de viaţă, iar această aventură va reprezenta şi un moment important pentru ele și familiile lor. „Schimbul de mame” este nu doar educativ, ci şi distractiv!
Doamnele care doresc să devină vedetele noului sezon „Schimb de mame” trebuie să aibă cel puţin un copil minor (minim 2 ani) în familie şi o locuinţă cu cel puţin două camere locuibile, indiferent de zona ţării.
În sezonul trecut, în concurs s-au înscris trei mămici din Olt, una din Pleşoiu, alta din Verguleasa și cealaltă din Schitu.