Elevii și profesorii din Caracal, în vizită la Palatul Parlamentului

0
231

Un grup de elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic “Ioniță Asan” din Caracal au avut parte de o experiență inedită. Aceștia au efectuat o vizită la Palatul Parlamentului.

Cu această ocazie, ei au vizitat clădirea Casei Poporului, a doua cea mai mare clădire cu uz administrativ din lume, după Pentagon.

Elevii au avut șansa să pășească în clădirea în care se iau cele mai importante decizii pentru țară și totodată să înțeleagă cum funcționează procesul legislativ.

Aceștia au fost impresionați de arhitectură, de așezarea sălilor dar și de materialele folosite la construcția clădirii.

Vizita elevilor de la Liceul Ionita Asan, din clasele 9 C,9 E,9D,10 A,10E,11B si 11C impreuna cu dirigintii, la Palatul Parlamentului din București este o experiență impresionantă și memorabilă. Este considerată cea mai mare clădire administrativă din Europa și a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, după Pentagon.
Palatul este o capodoperă a arhitecturii și ingineriei, iar dimensiunile sale imense te copleșesc încă de la prima vedere”, a transmis liceul pe pagina de Facebook.

Marilena Vasile