Elev al Liceului „Mihai Viteazul” Caracal, admis la Harvard

0
1816

Alexandru Drăghia, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal, a fost admis la prestigioasa Universitate Harvard din SUA.

Un nume și o amprentă vor rămâne înscrise pentru totdeauna in documentele unei universităţi de prestigiu. Elev al Liceului Teoretic ,,Mihai Viteazul” din Caracal, admis la Universitatea Harvard! Felicitări părinților, dascălilor, dar în primul rând ție, Alexandru Drăghia!”, transmite conducerea Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal.

Alexandru Drăghia este pasionat de relaţii internaţionale şi voluntariat, şi și-a dorit să reprezinte interesele tinerilor din România la ONU. Pentru asta a trebuit să treacă printr-un procedeu de selecţie dur: 43 de tineri au vrut să fie în locul lui. Tânărul visează să schimbe lumea și crede în puterea tinerilor de a pune în mișcare acțiuni care fac minuni.

Programul Delegat de Tineret la ONU a debutat în România în 2006, iar scopul este acela de antrena tinerii cu potențial în activitatea celui mai important organism internaţional.