Drumului DJ 546 se modernizează!

0
779

128 de milioane lei au fost accesați, prin fonduri europene, pentru modernizarea DJ 546, Dăneasa (intersecție DN6) – Slatina (intersecție DN65) – Verguleasa (intersecție DN67B), pe o lungime de 58,367 km, care va traversa localitățile: Dăneasa, Drăgănești-Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui și Verguleasa.
“Principala promisiune din Programul de Guvernare Locală, care vizează infrastructura rutieră, devine astăzi o certitudine.
Primul strat de asfalt, pe o lungime de 6 km, a fost turnat, luni, în Coteana, iar implementarea celui mai important proiect de infrastructură rutieră, din județul Olt, prinde contur.” a declarat Marius OPRESCU, Președintele CJ Olt.
Și primarul comunei Coteana, Ionuț Dima a avut numai cuvinte de laudă la adresa președintelui CJ Marius Oprescu care i-a oferit tot sprijinul în derularea acestu proiect atât de benefic pentru olteni. În această zi mare a fost turnat asfalt pe o lungime de 6 km, în Coteana.
”Investim în COTEANA nu a fost doar un slogan de campanie! O promisiune, un angajament pe care mi l-am luat în fața cotenenilor și pentru care, la acel moment din mijlocul dumneavoastră, domnul presedinte al Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, ne-a promis tot sprijinul.
Luni, Modernizarea DJ 546-Largire parte carosabila de la 6 m la 6,5 m si asfaltare cu 3 straturi de asfalt, santuri betonate atat intravilan dar si extravilan, modernizarea cailor de acces catre proprietati, statii de autobuz- este o CERTITUDINE!” a declarat Dima.