22 de permise de conducere reținute, după o razie de câteva ore, pe drumurile din Olt

0
346

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au derulat joi, 31 martie, în intervalul orar 16.00-20.00, controale pe drumurile județului, fiind aplicate 131 de amenzi, în valoare totală de peste 50.000 de lei, cele mai multe fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

„87 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, dintre care 22 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise și o sancțiune contravențională pentru efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară. De asemenea, au mai fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale pentru alte abateri prevăzute de Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Totodată, au fost reținute 23 de permise de conducere, dintre care 22 pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 de km/h și unul pentru efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, fiind reținute și două certificate de înmatriculare.