Din Valea Mare la… spital. Bătut după o ceartă în trafic

0
433

Un bărbat a ajuns la spital, duminică după-amiază, fiind rănit în urma unei altercații. Evenimentul a avut loc în localitatea Valea Mare, din județul Olt, bărbatul fiind urmărit și fiindu-i blocat accesul în cartierul de romi din localitate. În momentul în care bărbatul a coborât din mașină, a fost luat la bătaie, totodată fiindu-i distrusă și mașina de către atatacori. În sprijinul polițiștilor chemați la fața locului au ajuns și jandarmii, însă conflictul deja se încheiase. Bărbatul a fost transportat la spital, suferind răni în zona feței.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, un șofer și cei doi pasageri ai săi au fost agresați de patru persoane. ”Polițiștii s-au deplasat la fața locului și împreună cu jandarmii din cadrul IJJ Olt au aplanat conflictul. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 34 de ani, in timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Sterpi, din comuna Valea Mare, ar fi fost oprit în trafic de un alt bărbat, care i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. Conducătorul auto și cei doi pasageri au coborât din vehicul, fiind agresați de 4 persoane, care ar fi spart și parbrizul autoturismului. De asemenea, conducătorul auto a sesizat faptul că la revenirea în autoturism a constatat lipsa portofelului său, în care s-ar fi aflat suma de 10.400 lei”, au precizat polițiștii olteni.

Aceștia din urmă au mai explicat că a fost întocmit un dosar penal pentru cumiterea infracțiunilor de lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt.